Doe-het-zelf-rondleiding over het terrein van de Westergasfabriek

Met dit koffertje kunt u uw eigen rondleiding houden over het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Tijdens de wandeling krijgt u informatie over de historische en de huidige functies van de prachtige gebouwen op het terrein en over de manier waarop vroeger gas werd gemaakt. En tussendoor – of na de wandeling – zijn er genoeg cafés, restaurants en andere recreatieve en culturele mogelijkheden om er een welbesteed en geslaagd dagje uit van te maken. Het koffertje bevat naast de rondleiding en de uitleg over het maken van gas ook een plattegrond, een stukje steenkool en een mapje met vier ansichtkaarten.

Bolo Ontdekkingskoffer

Leer Bos en Lommer op een leuke manier kennen: maak een gezellige wandeling, op basis van de routebeschrijving, en speel daarna met de hele familie het Bolo memory-spel. De koffer bevat daarnaast ook drie ansichtkaarten van Bos en Lommer.

A Day at the Westerpark

Wat is er nu gezelliger dan samen met uw kinderen in het weekend of tijdens een vakantie een spannende fotospeurtocht door het Westerpark in Amsterdam te maken. Even weg van alle drukte in het centrum. Met dit koffertje komt u op de leukste (en vaak onbekende) plekken in het Westerpark. Dit koffertje bevat een fotowandeling met opdrachten, een kompas, een puzzelfoto en verschillende kleur- en tekenattributen voor een onvergetelijke dag in het park. En onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om wat te eten of te drinken. Ook kunt u tussendoor of na de speurtocht een bezoek brengen aan de kinderboerderij, het Woeste Westen of het Bijenpaleis.

Contact

Bent u op zoek naar een leuk uitje in Amsterdam dan bent u bij Out of the Box 020 aan het juiste adres. Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.