Congres?

Jubileum?

Bruiloft?

Workshop?

Evenement?

?

Op maat
Onze koffertjes zijnideaal om er een geheel eigen invulling aan te geven. Of het nu om eenrelatiegeschenk, de promotie van een congres of reclame-uiting gaat. Wij kunnen debuitenkant (en de binnenkant) zeefdrukken met o.a. uw logo in een stijl die helemaal bij uw bedrijf of speciale gelegenheid past. En wij denken graag met u mee over demogelijkheden die er zijn voor de inhoud van uw koffertjes. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Sunday Market
Voor de Sunday Market (elke eerste zondag van de maand op het terrein van de Westergasfabriek) hebben wij een promotiekoffertje ontworpen.

Sunday MarketKoffertje voor symposium
Voor een zorginstelling in Noord-Holland hebben wij ‘gelegenheidskoffertjes’ gemaakt. Alle deelnemers aan het symposium dat door deze instelling werd georganiseerd, kregen een koffertje mee naar huis.De kunst van het afscheid nemen
Omdat een collega een nieuwe baan had gevonden, kregen de overige leden van het team elk een koffertje met de opdracht daar iets karakteristieks in te doen ter gelegenheid van het afscheid. De  gezeefdrukte koffertjes (met elk een ander zeefdrukmotief) werden her en der in de gemeenschappelijke ruimte neergezet. Wanneer de afscheidnemer tijdens het feestje een koffertje ‘tegenkwam’, kon zij met de gever mooie herinneringen over hun samenwerking ophalen.Quizkoffertje voor reünie
Op verzoek van een reünievereniging van studenten ter gelegenheid van hun 25e reünie hebben wij een koffertje met een flimquiz (met een spelbord, vragen, geluidsfragmenten, afbeeldingen e.d.) gemaakt. Na afloop kregen alle deelnemers aan het reünieweekend een quizkoffertje mee naar huis. Daarna hebben we de quiz verder ontwikkeld en inmiddels is deze ook als themakoffertje verkrijgbaar. Geschikt en leuk voor iedereen met een gemiddelde filmkennis.

Lees meer