Hoewel een origineel relatiegeschenk een blijvende herinnering aan uw bedrijf kan zijn, blijft het vaak bij een pen of mok met het logo van uw bedrijf. Terwijl veel bedrijven uitblinken in de producten of service die ze leveren, doen ze dit niet wanneer het om relatiegeschenken gaat. En wat is er nu leuker dan uw relatie te verrassen met een origineel relatiegeschenk?

Out of the box 020

Relatiegeschenken moeten niet alleen bij uw eigen onderneming passen, maar moeten ook aansluiten bij uw doelgroep. Het zou natuurlijk vervelend zijn wanneer uw relatiegeschenk in de prullenbak of in een kast verdwijnt. Daarom is het belangrijk om out-of-the-box te denken! En Out of the Box 020 biedt uiteenlopende mogelijkheden voor een origineel relatiegeschenk.

Relatiegeschenk in een koffertje

Out of the Box 020 beschikt over een groot assortiment aan koffertjes die allemaal met de hand gezeefdrukt worden. Die zeven worden in onze eigen studio gemaakt. Dus bent u op zoek naar een interessant relatiegeschenk dan zijn er bij Out of the Box 020 verschillende alternatieven. De koffertjes kunnen bijvoorbeeld bedrukt worden met het logo van uw bedrijf. Ook kunnen wij, indien u dat wenst, de inhoud van de koffertjes samenstellen. En als u echt indruk wilt maken op uw relatie, is het ook mogelijk om de koffertjes van het logo van uw klant te voorzien!

Contact Bent u op zoek naar een relatiegeschenk op maat, dan bent u bij Out of the Box 020 aan het juiste adres. Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.